Szavaztak

A korábbi polgármester fia lett az új települési vezető Tilajban

Tilajban a korábbi polgármester, a települést 2010 óta irányító Senkó József (független) halála miatt kellett kiírni időközi választást.

2017.11.13 04:25MTI

A függetlenként indult Senkó Balázst választották polgármesternek vasárnap a Zala megyei Tilajban, ahol a korábbi települési vezető - az új polgármester édesapja - halála miatt kellett időközi választást tartani.

Kövécsné Kozma Györgyi, a település jegyzője az MTI érdeklődésére elmondta: a választói névjegyzékben szereplők csaknem 80 százaléka, 127 választópolgár adta le a voksát, ketten érvénytelenül szavaztak.

A szavazók közül Senkó Balázsra 80-an voksoltak, a szintén függetlenként indult Salamon László Krisztiánra - aki 2006 és 2010 között már volt polgármestere a falunak - 43-an szavaztak. Az ugyancsak független Hosszú Márta két voksot gyűjtött be.

Tilajban a korábbi polgármester, a települést 2010 óta irányító Senkó József (független) halála miatt kellett kiírni időközi választást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.