Ciki

Csomagfeladási limit bevezetésével készült fel a Magyar Posta az ünnepi hajrára

Korlátozza a feladható csomagok mennyiségét a Magyar Posta a tavaly év végi katasztrofális állapotok megelőzése céljából.

2017.11.10 12:19ma.hu

November 15-től visszavonásig a nem szerződéses ügyfelek naponta legfeljebb 5 darab MPL Üzleti és MPL Netcsomagot adhatnak fel - hívta fel a figyelmet a Magyar Posta honlapján.

"November 15-től visszavonásig a zökkenőmentes küldeménykezelés érdekében a Magyar Posta csomagfeladási limitet vezet be. Az intézkedés kizárólag a nem szerződéses ügyfeleket érinti, akik naponta legfeljebb 5 darab MPL Üzleti csomagot és 5 darab MPL Netcsomagot adhatnak fel.

Az intézkedésre azért van szükség, hogy a Magyar Posta az év végi élénk küldeményforgalomban is az eddig megszokott, magas színvonalú szolgáltatást tudja nyújtani ügyfeleinek" - olvasható a közleményben.

Most október 24-én a Posta még azt állította, hogy "felkészült" a karácsony előtti nagyobb csomagforgalomra. Tény, hogy a megszokott színvonalra a Postások Független Érdekvédelmi Szövetsége szerint valóban számíthatunk, ugyanis feltehetően idén sem marad el a káosz.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.