Környezetvédelem

Egyre elviselhetetlenebb szag terjeng egy szeméttelep közelében

Egyre elviselhetetlenebb szag terjeng a hét éve működő királyszentistváni szeméttelep közelében - legalábbis erre panaszkodnak a környező települések lakói. A hulladékkezelő cég szerint valahonnan máshonnan terjed a bűz.

2017.11.04 11:40MTI

A királyszentistváni hulladéklerakóról csak messziről készíthettünk felvételeket. 7 éve indult itt a szeméttelep, a Balaton északi parti településeiről hordják ide a kommunális hulladékot. A telephez közeli Fűzfő polgármestere azt mondta, hogy az üzemelés megkezdését követően hamar lehetett érezni a szagot. A környéken élők már aláírásokat is gyűjtöttek azért, hogy történjen valami. A hulladékkezelő azt válaszolta a panaszokra, hogy nem tőlük érkezik a szag. A környéken lakók szerint sokszor elviselhetetlen a bűz. A hulladékkezelő cég illetékesei nem kívántak nyilatkozni.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.