Érdem

Tudta, hogy nem is Soros György a leggazdagabb magyar a világon?

Felcsút polgármestere egy év alatt 20 helyet javított, mivel megháromszorozta a személyes vagyonát.

2017.11.01 16:52ma.hu

Immár Mészáros Lőrinc is felkerült a leggazdagabb magyarok listájára. A Forbes magazin állította ismét össze a listát. Ez alapján a világon a leggazdagabb magyar már nem Soros György, hanem Péterffy Tamás, aki egy padban ült Demján Sándorral. Nemzetközi sztenderd alapján becsülték a vagyonokat, de pontosan nem lehet meghatározni, hogy kinek mennyi pénze van valójában - mondta Galambos Márton, a Forbes főszerkesztője az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az nem látszik Mészáros Lőrinc vagyonában, hogy mennyi az, amit tényleg önerőből hozott össze, ami nem állami pénzeknek köszönhető gyarapodás. Az biztos, hogyha ekkora gazdagodást tudhat magáénak valaki, akkor nem a magyar, hanem az amerikai Forbes magazin címlapjára kerülne...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.