Mentők

Halottak napja - Teljes kapacitással dolgozik az Országos Mentőszolgálat

Országszerte 1500 mentőápoló, mentőorvos, járművezető, és mentésirányító teljesít szolgálatot.

2017.10.30 07:06MTI

Teljes kapacitással dolgozik mindenszentekkor és halottak napján az Országos Mentőszolgálat, országszerte 1500 mentőápoló, mentőorvos, járművezető, és mentésirányító teljesít szolgálatot - közölte Győrfi Pál szóvivő az MTI-vel.

A kommunikációs vezető közleményében azt ajánlotta, az autósok a szokásosnál is óvatosabban közlekedjenek a temetők környékén megnövekedett forgalomban. A sírokat felkeresőknek hasznos lehet a magukkal vitt zseblámpa használata - írta.

Kiemelte, hogy a kisgyermekekre különös figyelmet kell fordítani, mert egy meglazult sírkő könnyen ledőlhet és akár halálos balesetet is okozhat. Azoknak, akik alapbetegségben szenvednek komoly fizikai megterhelést jelenthet a temető meglátogatása, nekik azt javasolta a mentőszolgálat, hogy vigyék magukkal rendszeresen, vagy szükség esetén szedett gyógyszereiket is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.