Országgyűlés

Több mint húsz kérdésre kell válaszolnia a kormánynak

Több mint húsz kérdésre kell válaszolnia a kormánynak az Országgyűlés kedden véget érő ülésén.

2017.10.24 07:03MTI

Az előző héten kezdődött ülés utolsó napja 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit másfél órában kérdések, további egy órában pedig azonnali kérdések követnek.

A parlament honlapján elérhető információk alapján a kormánypárti padsorokból a fideszes Gyopáros Alpár arra vár választ a Miniszterelnökséget vezető minisztertől, hogy az Európai Bizottság mikor indít saját maga ellen kötelezettségszegési eljárást.

Ellenzéki oldalról a szocialista Kiss László azt kérdezi a nemzeti fejlesztési minisztertől, hogy milyen okból marad el az 1-es villamos meghosszabbítása.

A Jobbik nevében Hegedűs Lorántné a nemzetgazdasági miniszterhez fordulva kér tájékoztatást arról, támogatja-e a kormány a diplomás bérminimum bevezetését, az LMP-s Demeter Márta külgazdasági és külügyminiszternek szánt kérdésének címe pedig "Hogyan varázsolja el a közpénzt az Eximbank?".

A Ház ülése napirend utáni felszólalásokkal ér véget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.