Balhé

Kidobja a biztonsági cégét is a KFC

Már biztos hallott róla, hogy megverték az Index újságíróját a Király utcai KFC-ben. Hiába rúgta ki a biztonsági cég az őrt, őket is kidobták.

2017.10.21 13:30ma.hu

Mint arról már a ma.hu is beszámolt, október közepén a budapesti Király utcai KFC gyorsétterem biztonsági őre megverte Szabó Zoltánt, az Index újságíróját, akinek a száját több öltéssel kellett összevarrni. A vendégkönyvet akarta kikérni, ehelyett a biztonsági őr megverte. Ezt videóra vette.

Még aznap este a KFC közleményben jelezte, hogy kirúgták a biztonsági őrt, és a KFC felülvizsgálja a biztonsági szolgálattal való együttműködést. A gyorsétterem regionális igazgatója, Fukcius Tamás a sajtónak kiküldött közleményben azt írta: "Nagyon sajnáljuk a vasárnap este, a Király utcai éttermünkben történt eseményeket. Teljes mértékben vállaljuk a felelősséget a történtekért"

Most a KFC Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint a cég lezárta a belső vizsgálatot.

"Úgy döntöttünk, hogy vállalatunk felbontja a szerződést a biztonsági szolgálatot ellátó céggel, amely az ügyben érintett biztonsági őrt alkalmazta. A vasárnap este szolgálatban lévő műszakvezető írásbeli figyelmeztetésben részesült és nem láthatja el a pozíciójához tartozó feladatait, amíg nem teljesíti a számára előírt képzési programokat.

Munkatársaink a mai napon találkoztak a sérülést szenvedett vendégükkel, akitől személyesen is bocsánatot kértek. Megállapodtunk vele abban, hogy vállalatunk társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségével összhangban támogatást biztosítunk az általa megjelölt szervezeteknek.
"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.