Választottak

Juhász József lett Hédervár polgármestere

A voksolásra ezerkilencen voltak jogosultak, a részvételi arány 50,64 százalékos volt.

2017.10.16 04:35MTI

Juhász József (független) lett a Győr-Moson-Sopron megyei Hédervár polgármestere, miután 257 szavazattal megnyerte a vasárnapi időközi polgármester-választást - tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője az MTI-t.

Veilandics Eszter emlékeztetett: az időközi önkormányzati voksolást azért kellett kiírni, mert május 24-én lemondott polgármesteri tisztségéről Szabóné Németh Ágnes (független).

A tisztségért az időközi választáson öten indultak.

Alcser Norbert (független) 115, Ábrahám Szilvia (független) 85, Somogyi Péter (független) 49, Felföldi István (Magyar Munkáspárt) pedig egy szavazatot kapott.

A voksolásra ezerkilencen voltak jogosultak, a részvételi arány 50,64 százalékos volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.