Belpol

A Fidesz szerint a Jobbik továbbra is titkolja a Simicskával és cégeivel kötött szerződést

Csak "büdös", harmadik világbeli diktatúrákban kényszerítenek arra közintézményeket, hogy megpróbáljanak leszámolni az ellenzék vezető erejével - mondta Volner János.

2017.10.03 17:50MTI
hirdetés

A Jobbik továbbra is titkolja a Simicska Lajossal és cégeivel kötött szerződést, miközben több mint fél éve használja a milliárdos plakátfelületeit - közölte a Fidesz-frakció Volner János, a Jobbik frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatójára reagálva. Csak "büdös", harmadik világbeli diktatúrákban kényszerítenek arra közintézményeket, hogy megpróbáljanak leszámolni az ellenzék vezető erejével - mondta Volner János, a Jobbik frakcióvezetője kedden az Állami Számvevőszék (ÁSZ) fővárosi székháza előtt tartott sajtótájékoztatóján. A Fidesz-frakció szerint felháborító, hogy az a Jobbik vádaskodik, amely a rendszerváltás óta a legnagyobb pártfinanszírozási botrányba keveredett. A Jobbiknak - a többi párthoz hasonlóan - eleget kell tennie az Állami Számvevőszék felé a törvényben előírt adatszolgáltatási kötelezettségeinek. Magyarországon a törvényeket mindenkinek be kell tartania, ez alól Simicska és a Jobbik sem kivétel - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.