Szavaztak

Tóth Zsuzsannát, a Fidesz jelöltjét választották polgármesternek Csokvaományon

Az időközi polgármester választást azért kellett kiírni, mert a települést eddig vezető Mustos Tibor polgármester egészségügyi okokra hivatkozva lemondott.

2017.10.02 02:49MTI

Tóth Zsuzsanna, a Fidesz jelöltje nyerte a vasárnapi időközi polgármestert-választást a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csokvaományon, a tisztségért hatan indulnak.

Szűcs-Tardi Beáta, a település jegyzője az MTI-nek elmondta: a 667 választásra jogosult helybeli közül 485-en szavaztak, ebből egy voks érvénytelen volt.

Tóth Zsuzsanna 198 szavazattal nyert, a második helyen végző Sztrakay István Norbert (Jobbik Magyarországért Mozgalom) 168 voksot kapott. A három függetlenként induló jelölt közül Mészáros László 62, Tótszegi István Sándorné 42, Kaló Péter 11 voksot gyűjtött be. A Magyar Munkáspárt jelöltje, Kónya Béla 3 szavazatot kapott.

Az időközi polgármester választást azért kellett kiírni, mert a települést eddig vezető Mustos Tibor polgármester egészségügyi okokra hivatkozva lemondott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.