Szörnyű

A kórházban hagyták a szívbeteg kisbabát

Egy fertőzés miatt vitték be az alig pár hónapos kisfiút. Mikor kiderült, hogy baj van a szívével, szülei inkább lemondtak róla.

2017.09.29 13:25ma.hu

A babát a Győr-Moson-Sopron megyei kórházba vitték be szülei egy fertőzés miatt, ott azonban kiderült, hogy baj van a szívével is. Mikor a szülők ezt megtudták, két hétig feléje sem néztek, majd papíron közölték, lemondanak róla.

A Bors szerint minden esélye megvan a kisfiúnak a gyógyulásra. Két édesanya gyűjtésbe kezdett neki. Egyikük szerint rotavírus-fertőzéssel vitték be, akkor került az intenzívre, mikor kiderült a szívproblémája. Hamarosan örökbefogadható lesz.

A két jószívű édesanya mellett, a győri Lurkó alapítvány is fogadja a picinek szánt adományokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.