Illegális bevándorlás

Lemondott Őcsény polgármestere

Egy helyi vállalkozó a Migration Aid szervezet közreműködésével menekülteket látott volna vendégül.

2017.09.27 20:07MTI

Lemondott tisztségéről a Tolna megyei Őcsény független polgármestere. Fülöp János a helyi képviselő-testület kedd esti, rendkívüli ülésén bejelentett döntését az MTI-nek azzal indokolta, hogy ezzel szeretne segíteni a településen kialakult feszült helyzet megoldásában.

A 2300 lakosú községben sokan tiltakoztak amiatt, hogy egy helyi vállalkozó a Migration Aid szervezet közreműködésével menekülteket látott volna vendégül.

"Sikerült a falu lakóit megosztani, nem akarom a feszültséget tovább fokozni" - fogalmazott.

Elmondta azt is, hogy az ülésen kezdeményezte a képviselő-testület feloszlatását, erre azonban a hattagú testületből négyen nemmel szavaztak, ezután jelentette be a lemondást.

Fülöp János 2006 óta volt a Szekszárd mellett fekvő település független vezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.