51 éves volt

Váratlanul elhunyt Ordacsehi polgármestere

A polgármesteri tisztségében első ciklusát töltő Márton Lászlót 51 évesen érte a halál.

2017.09.26 17:07MTI

Váratlanul elhunyt Márton László, a Somogy megyei Ordacsehi független polgármestere - közölte Mészáros Miklós, az Ordacsehivel közös önkormányzati hivatal székhelytelepülése, Balatonboglár polgármestere kedden az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint a helyi választási irodának 90 napon belül időközi választást kell kiírnia, addig Ordacsehi alpolgármestere veszi át a településvezetési feladatokat.

A polgármesteri tisztségében első ciklusát töltő Márton Lászlót 51 évesen, múlt héten érte a halál. Temetése az MTI információja szerint pénteken lesz az ordacsehi temetőben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.