Bűncselekmény

Magyar férfi rántott kést egy osztrák rendőrre

Kést rántott egy osztrák rendőrre egy 42 éves magyar férfi a bécsi Westbahnhofnál, mire a rendőr elővette szolgálati fegyverét, de senki sem sérült meg.

2017.09.20 11:57MTI

A rendőr azért ment a helyszínre, mert arról kapott riasztást, hogy több ittas személy összeszólalkozott az egyik közeli villamosmegállóban. Éppen szét akarta választani a vitatkozó háromfős csoportot, amikor a magyar férfi egy konyhakést szegezett a rendőrnek.

“Mielőtt a rendőr kérdőre vonhatta volna őket, egy 42 éves férfi kést vett elő, és a rendőr felé indult. A férfi a szolgálati fegyver elővétele és többszöri felszólítás után sem dobta el fegyverét” – tudatta Patrick Maierhofer rendőrségi szóvivő. Elmondta azt is, hogy végül a csoport egy másik tagja, egy nő ütötte ki a férfi kezéből a kést, majd a magyar férfit őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.