Liget Budapest

Bemutatják a Liget-projektet a müncheni ingatlanfejlesztési szakkiállításon

A Néprajzi Múzeumnál a tervek szerint decemberben megindulnak a munkálatok az '56-os emlékmű két oldalán, "a részleteknél és a finomhangolásnál" tartanak.

2017.09.13 10:51MTI
hirdetés

Budapest az eddigieknél nagyobb standdal vesz részt a világ egyik legjelentősebb ingatlanpiaci szakkiállításán, az őszi, müncheni Expo Realon, és ennek a standnak hangsúlyos része a Liget Budapest projekt - mondta a Városliget Zrt. vezérigazgatója az M1 aktuális csatornán kedden.

Gyorgyevics Benedek elmondta, a projekt egyre több eleme valósul meg, példaként említette, hogy az Állatkerti körúton másfél éve még tizenhárom "méltatlan állapotú bódét" lehetett látni, jelenleg pedig három, Feszl Frigyes 1860-as tervei alapján újonnan épült pavilont.

Közölte: a Szépművészeti Múzeum az idei év végére, a jövő év elejére teljesen megújul, olyan terek kerülnek be "a múzeumi körforgásba", amelyek a háború óta nem voltak látogathatóak, és jövő ősszel egy "igazán átütő" kiállítással nyit újra az intézmény.

Szólt arról is, hogy a Néprajzi Múzeumnál a tervek szerint decemberben megindulnak a munkálatok az '56-os emlékmű két oldalán, "a részleteknél és a finomhangolásnál" tartanak. A Magyar Zene Házánál szintén kiírták a közbeszerzést, folytatta, hozzátéve, reméli, hogy a jövő év első felében megkezdődhet az épület kivitelezése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.