Tragédia

Holtan találták meg Bardocz Sándort

Megtalálták a Kolozs megyei Szucság közelében, egy mezőn a két hónapja eltűnt Bardocz Sándor holttestét. A közszolgálati televízió (TVR) kolozsvári stúdiójának volt munkatársa felakasztotta magát egy diófára.

2017.09.12 21:41ma.hu

Rendőrségi források szerint a holttestre egy férfi bukkant rá, aki fiával együtt diót szedett a környéken.Az újságíró környezetéből származó információk szerint a holttest hivatalos azonosítása még nem történt meg, ehhez DNS-vizsgálatokat végeznek. A rendőrség azonban olyan dokumentumokat talált a zsebében, amelyekről kiderült, hogy Bardocz Sándorról van szó. A pénztárcáját és a személyi igazolványát korábban megtalálták a szucsági barátjánál hagyott holmijai között.

Bardocz Sándor a kolozsvári táncházmozgalom aktív tagja volt. Táncházas társai két alkalommal is szervezetten a keresésére indultak, átfésülték Szucság környékét, de nem találták meg - írja az itthon.ma.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.