Fotóművészet

Ilyen szép tud lenni Budapest kloákája

Rizsavi Tamás megmutatta, hogy nem csak a Parlamentről és a fővárosi hidakról tud szép fotót készíteni, mert az nem is olyan nehéz...

2017.09.08 21:13ma.hu

"Sokszor mondtátok, hogy Budapesten könnyű a Parlamentről és a hidakról szép képet készíteni. Most lesz egy új sorozat, melyben néha a legcsúnyább vagy legrosszabb környékeket fogom Nektek bemutatni" - írta a Facebook-oldalán Rizsavi Tamás fotóművész.

Kezdte mindjárt az Ördög-árok torkolatával, azaz Budapest kloákájával. Korábban a budai oldal szennyvizének jelentős részét is befogadta: a Budapesten keletkező napi 600 ezer köbméter szennyvízből 50 ezer köbméter rajta keresztül ömlött tisztítatlanul a Dunába, aminek a csepeli Központi Szennyvíztisztító Telep megépülése vetett véget.

Rizsavi Tamás Facebook-oldal

Rizsavi Tamás 2008-ban kezdett el felmászni mindennek a tetejére, ami jó magasan van. Tornyok, ikonikus épületek és műemlékek legtetején ülve fotózza Budapestet. Kedvenc témája a közlekedés illetve városi élet, tájak és az éjszaka titkos világának bemutatása, de önmagában akkor az igazi, ha olyan szemszögből helyszínről tudja visszaadni azt, ahol egyébként a mindennapok szürke világában élünk, ami különleges...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.