Légi közlekedés

Budapestről induló járatokat függeszt fel a WizzAir

Felfüggeszti a Wizz Air a Budapest-Karlsruhe/Baden-Baden és a Lamezia Terme járatait.

2017.09.09 03:30MTI

A Wizz Air felfüggeszti a Budapest - Karlsruhe/Baden-Baden és a Budapest - Lamezia Terme útvonalat, és a kapacitásokat nagyobb keresletű útvonalakra helyezi át - közölte a társaság az MTI érdeklődésére pénteken.

A Wizz Air közleménye szerint folyamatosan figyelemmel kísérik járataik teljesítményét annak érdekében, hogy a legnépszerűbb úti célokra a lehető legalacsonyabb viteldíjakat tudják biztosítani.

A WIZZ 2017 decemberétől új, naponta közlekedő járatokat indít Budapestről Berlinbe és Frankfurtba. Megerősítették, hogy a Budapest - Karlsruhe/Baden-Baden útvonalat a berlini járat indulásával párhuzamosan függeszti fel a Wizz Air. A Budapest - Lamezia Terme útvonalat pedig 2018. január 7-étől, és a kapacitásokat nagyobb keresletű útvonalakra helyezik át - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.