Árt

A csövekben van a rákkeltő azbeszt

Van rákkeltő azbeszt a Városligetben, de nem veszélyes.

2017.08.31 20:12ma.hu
hirdetés

Ezt mondta csütörtökön az RTL Híradónak a Városliget átépítését végző állami cég vezérigazgató-helyettese, miután a ligetvédők egy független laboratórium vizsgálatára hivatkozva azt állították: veszélyes azbesztet találtak a lebontott Petőfi Csarnok törmelékei között. A vizsgálatot végző laboratórium azt közölte: a csövekben lévő azbeszt csak akkor veszélyes, ha a levegőbe kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés

Éljünk jól nyugdíjasként is!

https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-holding-wine-glasses-1418355/

A sokat hangoztatott öngondoskodás minden, még aktív munkavállaló számára elengedhetetlen. Ugyanis minél korábban kezdünk el bármilyen nyugdíjcélú megtakarítást, annál nyugodtabban tölthetjük a nyugdíjas éveinket.

hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.