Botrányos

Eléggé pornósra sikeredett a biciklikampány

Kerékpáros fesztivál - érezd magad nyeregben, és egy topless biciklis lány...

2017.08.22 18:38ma.hu

Miután a nyár közepén mindenki kiakadt az EFOTT-plakátra, mert többen szexistának és elfogadhatatlan tartották azt, a szervezők eltávolították és közölték: nem volt szándékukban megbotránkoztatni senkit. Nos, ha az a plakát botrányos volt, akkor ez is az:

"Gratulálok Révész Máriusz kerékpározásért felelős kormánybiztosnak és az esemény fővédnökének, hogy egy ilyen családbarát és a nőket különösen tisztelő plakáttal reklámozzák ezt az kerékpáros eseményt. A nők már eddig is nagy becsben álltak a kormányban - ezt ugye már a női kormánytagok számában is látjuk- , de itt egy újabb szintet léptek. Meg is kérdeztem Révészt, hogy ezt így hogy gondolták. Kíváncsian várom válaszát" - írta Facebook-oldalán Szabó Tímea.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.