Környezetvédelem

A TeSzedd! akció célja a környezetvédelem erősítése

Tavaly 190 ezer önkéntes jelentkezett az akcióra, akik az ország 2240 pontján, 2857 tonna hulladékot gyűjtöttek össze.

2017.08.17 21:30MTI

Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb önkéntes akcióját, a TeSzedd!2017 című hulladékgyűjtő kampányt, amely a környezetvédelem erősítését szolgálja - mondta V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Az államtitkár hozzátette: a programra, amely szeptemberben lesz, szerdán indult a jelentkezés, az érdeklődők a www.teszedd.hu oldalon regisztrálhatnak.

V. Németh Zsolt arról is beszámolt, hogy a középiskolások, a számukra kötelezően előírt 50 óra közösségi szolgálatot a TeSzedd mozgalomban való részvétellel is teljesíthetik.

Az államtitkár felidézte: tavaly 190 ezer önkéntes jelentkezett az akcióra, akik az ország 2240 pontján, 2857 tonna hulladékot gyűjtöttek össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.