Időközi választás

Vuts Norbert lett Ácsteszér polgármestere

A Komárom-Esztergom megyei Ácsteszéren a független Vuts Norbertet választották polgármesterré vasárnap.

2017.08.14 13:30MTI

A helyben lakó Vuts Norber négy jelölt közül, az érvényes szavazatok hatvan százalékával nyerte meg az időközi választást - közölte a település jegyzője az MTI-vel.

Varga Sándor tájékoztatása szerint a szintén helybéli, független Gurdon András 164 szavazatot kapott. A két, nem helybéli jelölt közül Holbik Mártonra (Magyar Munkáspárt) két ember szavazott, Berczi Sándor (Magyar Környezetvédők Pártja) egyetlen voksot sem szerzett.

A választásra jogosult 551 lakos közül 421-en jelentek meg a szavazófülkékben, ők 419 érvényes szavazatot adtak le.

Az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert a település eddigi vezetője májusban elhunyt.

Ácsteszér a Bakony északi lábánál, Kisbértől 15 kilométerre, Komárom-Esztergom megye délnyugati részén található, 680 lakója van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.