Álomfizu

Havi 1,85 milliót keres a hátrányos helyzetű gyerekeket üdültető tábor vezetője

Volt miből kifizetnie a napi 100 ezerért bérelhető luxusvilla bérét.

2017.08.11 16:55ma.hu
hirdetés

Kedden írta meg a 24.hu, hogy a Zánkán működő gyerektábort fenntartó Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány vezetője egy napi 110000 forintért bérelhető monoszlói luxusvillából jár be munkahelyébe.

Hornyák Tibor az ügy kirobbanása után kiköltözött a házból, és az  RTL Klub Híradójának nyilatkozva elárulta, hogy miből futotta a bérleti díjra: havi nettó 1,85 milliót visz haza.

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány főtitkári posztjaáért havi bruttó kétmilliót kap, és bár az Erzsébet Táborok Kft. ügyvezető igazgatói tisztségéért nem vesz fel fizetést, a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Non-profit Kft. vezetéséért újabb havi bruttó 750 ezer forint üti a markát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.