Balhés

Verekszik a börtönben Bándy Kata gyilkosa

"Igazi balhés figura" - állítja P. Lászlóról egyik volt rabtársa.

2017.08.11 08:28ma.hu
hirdetés

Agresszívan viselkedett a rabtársaival, több fegyelmit is begyűjtött a Szegedi Fegyházban P. László, Bándy Kata gyilkosa.

"Beleköt az élő fába is, ha olyan kedve van. Többször fegyelmit is kapott, mert verekedett a cellatársaival, de olyan is előfordult, hogy tiszteletlenül viselkedett a felügyelőkkel, sőt a parancsokat is nemegyszer megtagadta" - mesélte P. egykori rabtársa a Blikknek.

P. László a börtönben elkezdte az általános iskolát, de a nyolc osztályt nem sikerült befejeznie. Látogatója alig akadt, egyedül édesanyja és testvére tartanak ki mellette.

A Blikk úgy tudja, a férfit nemrég átszállították Szegedről Sátoraljaújhelyre, ott egyelőre nincs gond vele.

Bándy Kata 2012. július 7-ről 8-ra virradóra tűnt el egy szórakozóhelyről hazafelé tartva. Holttestét július 11-én találta meg három gyerek. Bántalmazták, megerőszakolták, majd megfojtották. Csupán 25 éves volt. A rendőrség négy nappal később fogta el P. Lászlót. A férfi életfogytig tartó börtönbüntetést kapott, legkorábban 40 év múlva szabadulhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.