Embertelenség

Nem ért célt a gonosz szomszéd, sőt sokan az áldozata segítségére siettek

Bírsággal fenyegetik, ingyen átszerelik a klímát

2017.08.09 20:32ma.hu

Díjmentesen új helyre szereli a forgalmazó a klímáját annak a pécsi nőnek, akit fél millió forintos bírsággal fenyeget az önkormányzat, ha bekapcsolja a készüléket. Hétfőn számoltunk be arról, hogy a szomszédja feljelentette őt, mert szerinte hangos a légkondi. Egy videó alapján adta ki a határozatot az önkormányzat, egy szakmérnök szerint viszont a klíma hangja a megengedett zajszint alatt van. Hétfői adásunk után nem csak a forgalmazó, hanem egy napközi is jelentkezett, ahova az érintett édesanya ingyen odaviheti kisfiát, hogy ne legyen az átforrósodott lakásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.