Tér-Figyelő

Így ingázik munkába a magyar

Minden harmadik foglalkoztatott ingázik.

2017.08.07 06:03ma.hu
hirdetés

A Lechner Tudásközpont készítette azt az igen érdekes térképet, amin a legfrissebb népszámlálási adatok alapján ábrázolják, hogy az országban mely települések között, és hányan ingáznak. Összesen egyébként több mint 1,3 millió ember dolgozott a lakóhelyétől eltérő településen - olvasható ki a Lechner Tudásközpont most élesített legújabb Tér-Figyelő térképéből, amire a Portfolio mutatott rá. A legtöbben Budapestről, Érdről és Dunakesziről ingáztak, a legnépszerűbb célpont Budapest volt, ahova 2087 településről jártak dolgozni. A térképet a képre kattintva lehet elérni, a képen a Budapestre ingázók láthatóak, de tovább lehet böngészni az adatok között.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.