Tragédia

Aquaworld: nagyon máshogy látták a szemtanúk, hogyan halt meg a férfi

Még élt, amikor leérkezett a vízbe a csúszdáról az az idős férfi, aki egy budapesti élményfürdőben halt meg, még szerdán - ezt állítja több szemtanú.

2017.07.29 10:27ma.hu

Szemtanúk azt állítják, közvetlen közelről látták, hogy a 74 éves férfi még eszméleténél volt, amikor landolt a medencében. Szerintük azután lett rosszul, hogy az utána érkező hátulról nekicsapódott, és ezután már nem tudtak rajta segíteni.

Az Aquaworld reagált, azt írták: az idős férfi valószínűleg már eszméletét vesztette, mire leért a csúszdán és a víz alatt átsodródott a szomszédos kamikaze csúszda érkező medencéjébe. Itt ütközött össze az ott csúszó másik vendéggel. Megerősítették, hogy nem hibáztak, nem történt technikai hiba, és az úszómester azonnal megpróbált segíteni az idős férfinak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.