Tömeg és közlekedés

Egy fakocka okozta a 3-as metró hibáját

A tárgyat eltávolították, a szerelvény újra forgalomba állhat.

2017.07.26 12:05ma.hu

Ahogy arról mi is beszámoltunk, szerdán reggel 7 óra után nem sokkal a Pöttyös utcai metrómegállónál nem záródott be a 3-as metró egyik felújított, újra forgalomba állított szerelvényének ajtaja. Az utasokat leszállították, a szerelvényt a telephelyre vitték.

A BKV dél előtt nem sokkal kiküldött közleménye szerint nem meghibásodás történt a felújított metrószerelvényen, hanem egy idegen tárgy okozta a vonat átmeneti kiesését a fogalomból.

Az elsődleges vizsgálatok kimutatták, hogy a vonat egyik ajtaja alá egy idegen tárgy (fakocka) került, ennek következtében szorult meg az ajtó, ezért nem volt a vezető számára visszajelzés az ajtók zárt állapotáról.

A közlekedési cég azt írja, hogy eltávolították a fakockát, a szerelvény azóta hibamentesen, jól működik, újra forgalomba állhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.