Bűnügy

Táborozó kislányokat molesztált a pedofil tanár

Szexuális visszaélés miatt emelt vádat a Komlói Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki azokban a táborokban, amelyeket ő szervezett, kislányokat molesztált.

2017.07.17 13:24MTI

A Baranya Megyei Főügyészség közleménye szerint a pedagógus több éven keresztül szervezett művészeti táborokat Baranya és Tolna megyében 7 és 14 év közötti gyermekek számára. A 2014-es és 2015-ös rendezvényeken ismerkedett meg a két későbbi áldozattal.

A 11 és 12 éves kislánnyal a többi táborozónál többet foglalkozott.

A férfi rendszeresen aludt egy sátorban a kiskorú táborozókkal, és amikor a többiek elaludtak, a kiválasztott lányok mellé feküdt, ruhájuk alá benyúlvaa hasukat, a mellüket simogatta, és többször szájon csókolta őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.