Botrány

Eltávolították a botrányos EFOTT-plakátot

Többen szexistának és elfogadhatatlan tartották a plakátot. Az EFOTT szervezői állítják: nem volt szándékukban megbotránkoztatni senkit.

2017.07.15 17:54ma.hu

Sokan, főleg a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldal kommentelői közül szexistának és elfogadhatatlan tartották az egyik idei EFOTT-ra kihelyezett molinót - írja a 444.

Lehet, hogy a kép elkészítésekor semmiféle erőszak nem történt, de aki elsőre, felületesen ránéz a képre, joggal hiheti, hogy a plakát üzenete annyi: nyugodtan lehet fogdosni a nőket - teszik hozzá.

A 444 megkeresésére a szervezők elmondták: nem volt szándékukban megbotránkoztatni senkit. A képen a lány saját keze van, ők nem is feltételezték, hogy bárki férfikéznek látná. Szerintük az eredeti, jó felbontású képen látható francia manikűr egyértelművé teszi, hogy a lány csak a fenekére ragasztott matricát mutatja a kamerának.

A szervezők a közösségi nyomásra leszedték a plakátot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.