Kínos

Három hónapra felfüggesztették az M1 részegnek tűnő riporterét

Nagyon küszködött, hogy érthetően tudjon beszélni, de az interjúalanya sem volt kutya, simán benyögött poénból a népszokás helyett egy népszopást.

2017.07.10 11:06ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, katasztrofálisra sikeredett az M1 szombat esti élő bejelentkezése a bajai halászléfőző fesztiválról.

A riporter végigküzdötte az adásidőt, hogy értelmesen tudjon artikulálni, de az interjúalanya sem volt kutya, simán benyögött poénból a népszokás helyett egy népszopást.

Bencze Péter riporter bocsánatot kért a nézőktől és kollégáitól is. Elmondta, hogy vírusos betegsége miatt gyógyszereket szedett, amelyekről megfeledkezett. Azt sem titkolta, nem tudott ellenállni a bajai vendégszeretetnek, így elfogadott egy pálinkát.

A csatornánál egyből vizsgálat indult az eset után, többeket is felelősségre vontak. Bencze Pétert három hónapra felfüggesztették, nem szerepelhet a képernyőn.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.