Tömegsport

Vasárnap lesz a Balaton-átúszás

Az eseményre eredetileg múlt szombaton került volna sor, de a kedvezőtlen időjárás miatt a rendezők akkor is a halasztás mellett döntöttek.

2017.07.06 12:34próba

A főszervező Budapest Sportiroda (BSI) tájékoztatása szerint vasárnapra halasztják a szombatra kiírt 35. Balaton-átúszást.

"Az OMSZ siófoki obszervatórium előrejelzése alapján a Balatoni Vízirendészet parancsnokának egyetértésével a szervezőbizottság döntése szerint a 35. Lidl Balaton-átúszást szombaton nem rendezzük meg" - olvasható a BSI csütörtöki közleményében.



 A Révfülöp és Balatonboglár közötti átúszás tervezett új időpontja vasárnap. A végleges döntést pénteken teszi közzé a szervezőbizottság.

Az eseményre eredetileg múlt szombaton került volna sor, de a kedvezőtlen időjárás miatt a rendezők akkor is a halasztás mellett döntöttek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.