Migránsok halála

Azért nem állt meg, mert féltette az életét - Megszólalt a halálkamion vezetője

71 migráns vesztette életét a teherautóban.

2017.06.29 17:10MTI

Nem tett vallomást a negyedrendű vádlott sem a 71 ember halálával végződő parndorfi embercsempészési ügyben a Kecskeméti Törvényszéken zajló büntetőper tárgyalásán csütörtökön, de részletes észrevételében azt mondta: azért nem állt meg a teherautóval, mert féltette az életét, és végig meg volt győződve az emberek biztonságáról.

A 71 ember halálát okozó embercsempészési ügy tárgyalásának negyedik napján a járművet vezető negyedrendű vádlott elmondta: az életét féltve hajtotta végre az első-, másod- és harmadrendű vádlottaktól kapott utasításokat.

Közölte: félelmében nem állt meg a teherautóval, csak egyszer, amíg a harmadrendű vádlottal kannából feltöltötték az üzemanyagtartályt.

A fenyegetettségre vonatkozóan azt is megfogalmazta: az elsőrendű vádlott készen állt a 71 ember megölésére, így természetes, hogy félt.

"Egész Európa fél a muzulmánoktól, pont én ne félnék" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.