Közlekedés

Bent ragadtak az utasok, pánik a 3-as metrón

Sírtak, kiabáltak az utasok, végül kifeszítették az ajtót.

2017.06.23 10:03ma.hu

Az M3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Nagyvárad tér és Újpest-Központ között járműhiba miatt - tette közzé a Facebookon a BKK.

A BKK bejegyzése alatt olvasható egy utas hozzászólása mely szerint a metró már a Kökiről késéssel indult, sokáig tartott, mire kiállt a garázsból.

"Az így triplájára nőtt tömeg szállt fel már ott. Levegő szinte alig. És a Nyugatiban, olyan negyed órás várakozás múlva, miután az utasok konkrétan sírtak a metrón, kiabáltak, kifeszítették az ajtót. Borzalmas volt" - írta.

Egy másik utas arról számolt be, hogy a nyugati megállóban bent ragadtak a metróban és nem tudták kinyitni az ajtókat.

"Majd kb. mikor már 10-szer bemondta hogy kis türelmet kérünk, megbeszéltük hogy megpróbáljuk a vésznyitót. Aztán húztuk szét az ajtót belülről, aztán mikor látták a kint állók hogy nem megy, mert mindig visszacsukódott, akkor segítettek kívülről is, és végre kijutottunk - írta a Facebookon.

A 24.hu szerint felújított szerelvény hibásodott meg, mely azóta ismét elindult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.