Jótékonyság

Állami gondozott gyermekeken segítő alapítványt hoz létre Vásáry Tamás

Szerdán jótékonysági koncertet adnak a cisztás fibrózis betegséggel küzdő Kormányos Vanessza gyógyításáért, a fiatal hegedűművész a Virtuózok résztvevője volt.

2017.06.06 03:30MTI
Fotó: MTI

Állami gondozott gyermekeken segítő alapítványt hoz létre Vásáry Tamás.

A Kossuth-díjas zongoraművész és karmester, a nemzet művésze az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában beszélt erről.

Joó Beatris, a leendő Vásáry Tamás Alapítvány ügyvezető igazgatója azt mondta, a szervezet "egybeolvad" majd a Közel Hozzánk gyermekvédelmi kezdeményezéssel, amely elsősorban állami gondozott gyermekek fejlesztésével foglalkozik, és nagy hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra.

Szerdán jótékonysági koncertet adnak a cisztás fibrózis betegséggel küzdő Kormányos Vanessza gyógyításáért, a fiatal hegedűművész a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató műsor résztvevője volt.

Joó Beatris azt mondta, beszéltek Kormányos Vanessza zenetanárával, aki szerint a lánynak jókedve lett attól, hogy találkozhatott Vásáry Tamással, és örül a jótékonysági estnek.

A Kossuth-díjas zongoraművész úgy fogalmazott, hogy sokan betegek, de kevesen állnak ehhez annyira pozitívan hozzá, mint Kormányos Vanessza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.