Manchesteri robbantás

A gyerekekkel táncoló rendőr volt a segélykoncert sztárja - videó

Ariana Grande világsztárokkal tért vissza Manchesterbe, ám egy jófej rendőr ellopta a show-t...

2017.06.05 11:40ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, két héttel a terrortámadás után világsztárokkal tért vissza Manchesterbe Ariana Grande.

A több órás segélykoncerten fellépett mások mellett Justin Bieber, Robbie Williams, a Coldplay, a Manchesterben alakult Take That, a The Black Eyed Peas, valamint Katy Perry, Pharrell Williams, Miley Cyrus, Niall Horan, és óriási ovációt keltve, meglepetésvendégként a manchesteri születésű Liam Gallagher, az Oasis egykori frontembere is.

A show-t azonban ellopta egy teljesen hétköznapi, átlagos rendőr. Könnyekig hatotta az internetezőket a férfi, aki pár percre félretette, hogy a hatóság embere, hogy boldoggá tegyen néhány gyereket. Mondanunk sem kell, pillanatok alatt a terrorizmus elleni harc egyik arca lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.