Lefizetés

Kovács Zoltán szerint az OLAF által jelzett legnagyobb korrupciós ügyek az előző kormányokat érintik

Az OLAF által megnevezett, korrupciógyanús ügyek aránya nem emelkedik ki az unió átlagából, sőt alatta marad.

2017.06.02 05:31MTI

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) által Magyarországnak jelzett legnagyobb korrupciós ügyek a korábbi, liberális-baloldali kormányokat érintik - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

A kormányszóvivő szerint az OLAF által megnevezett, korrupciógyanús ügyek aránya nem emelkedik ki az unió átlagából, sőt alatta marad.

Hangsúlyozta: a magyar kormány mindent megtett annak érdekében, hogy a korrupció ellen még 2010-ben meghirdetett zéró tolerancia a lehető legtöbb eredményt hozza.

Kovács Zoltán kitért arra is: 2012-ben a kormánynak még azzal kellett megküzdenie, hogy az uniós forrásoknak csak 70 százalékát sikerült lekötni, most pedig gyakorlatilag már minden pályázatot kiírtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.