Pártok

Letiltotta a KDNP közösségi oldalát a Facebook

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint érthetetlen és felháborító, hogy a Facebook szerdán "cenzúrázta" a párt közösségi oldalát, és elérhetetlenné tette azt.

2017.05.31 15:04MTI

A kisebbik kormánypárt szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: nem tudják, mi állhat a döntés hátterében, hacsak nem az, hogy az elmúlt időszakban olyan pozitív tartalmak jelentek meg az oldalon, amelyek szembemennek "a mainstream média hangzatos szólamaival" és kiállnak a hagyományos családmodell, valamint az élet feltétlen tisztelete mellett, illetve felhívják a figyelmet a közel-keleti keresztényüldözés tényére.

Bíznak abban, hogy a Facebook nem alkalmaz kettős mércét, és biztosítja a sajtószabadság feltételeit egy demokratikusan működő párt számára is - zárta közleményét a KDNP.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.