Tragédia

Borzalmas részleteket árultak el a negyedikről kizuhant kislány szülei

Sosem lesznek képesek feldolgozni ezt a tragédiát.

2017.05.25 13:12ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, szörnyű baleset történt múlt szombaton Kistarcsán: kizuhant a negyedikről egy kislány.  A kórházban órákig küzdöttek az életéért, ám a kicsi sajnos belehalt sérüléseibe.

A megtört szülők a Tényeknak meséltek a tragédiáról, amit soha nem lesznek képesek feldolgozni.

A szülők éjszakai műszakban dolgoztak, a gyerekre a korábbi sajtóhírekkel ellentétben nem a nagymamája, hanem a keresztanyja vigyázott.

Keresztanyja azonban egyedül hagyta az alvó kislányt.

A férfi a Tényeknek elmondta, hazafelé tartván, a HÉV-megállóban találkoztak a gyerekre vigyázó nővel, aki azt mondta nekik, a kislány alszik.

A szülők ekkor rettenetesen megijedtek, hazarohantak, de nem találták sehol a gyereket. Aztán látták, hogy nyitva az ablak, és oda van tolva egy szék. Az anya a Tényeknek elmondta, ekkor már tudta, hogy nagy baj van.

A kislányt édesapja találta meg a betonon fekve. Azt monda, örökre beleégett a kép, amit akkor látott. Felkapta az eszméletlen gyereket, felrohant vele a lakásba, majd a szomszédban lakó orvos elkezdte újraéleszteni.

A kórházban órákig küzdöttek az életéért, de sajnos már nem tudták megmenteni.

"Csináltak egy szobát, ahova ő be volt fektetve, ahol elbúcsúzhattunk tőle. Akkor már már ki volt hűlve a pici teste"- mondta a gyászoló anya.

A szülők azt állítják, a keresztanya szívességből vigyázott a gyerekre, de sohasem hagyhatta egyedül.

"Tegnap felhívott minket a rendőrség, és azt mondták, hogy az ablakot ő hagyta nyitva ezt a gyerek nem tudta kinyitni" – mondta az anya a Tényeknek. A tragédia óta kétszer is beszéltek a nővel, aki azonban nem kért bocsánatot. Azt mondta a családnak, hogy "nem érzi magát felelősnek, és hogy zárva volt az ablak".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.