Gyereknap

Országszerte várják a gyerekeket a tűzoltólaktanyákban vasárnap

Idén is megnyílnak a tűzoltószertárak kapui a gyereknap alkalmából: vasárnap az ország 283 pontján várják a tűzoltók a gyermekeket és szüleiket.

2017.05.24 23:30MTI

Az érdeklődők megtekinthetik a laktanyákat, a tűzoltók járműveit és a különleges felszereléseket - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.

Vasárnap délelőtt 10 órától délután 16 óráig ingyenesen, regisztráció nélkül meg lehet nézni a tűzoltólaktanyákat. Emellett ingyenesen látogatható lesz a Katasztrófavédelem Központi Múzeuma és vidéki kiállítóhelyei is.

A nap folyamán több próbariasztást is tartanak a tűzoltók, így az emeletről lecsúszó tűzoltókkal és szirénázó tűzoltóautókkal egyaránt találkozhatnak az érdeklődők - olvasható az OKF közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.