Manchesteri robbantás

Orbán részvétét fejezte ki az Egyesült Királyság miniszterelnökének a merénylet miatt

A manchesteri terrortámadás kapcsán Orbán Viktor levélben fejezte ki részvétét Theresa May brit kormányfőnek.

2017.05.23 11:12MTI

"Mély megrendüléssel értesültem a tegnap este Manchesterben történt, számos fiatal életet kioltó szörnyű robbantásról. Sorozatos támadások érik Európát, amelyek súlyos megrázkódtatást jelentenek mindnyájunk számára, ezért mindent meg kell tennünk a kontinens biztonságának helyreállításáért" - írta Orbán Viktor.

"Biztosíthatom Önt, hogy Magyarország továbbra is minden rendelkezésére álló eszközzel támogatni fogja közös küzdelmünket a mindnyájunkat sújtó terrorral szemben. Engedje meg, hogy együttérzésemet fejezzem ki az áldozatok családtagjainak, a sérülteknek pedig gyors felépülést kívánjak" - zárta sorait a magyar miniszterelnök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.