Rosszindulat

Fejenként 7000 forintra büntették a diákokat

Tévedésből budapesti vonaljeggyel próbált utazni a helyi villamoson az egész osztály. Addig büntették őket, míg már elfogyott a büntető szelvény is...

2017.05.19 20:33ma.hu

Rosszul indult a váci gimnazisták szegedi osztálykirándulása. Tévedésből budapesti vonaljeggyel próbált utazni a helyi villamoson az egész osztály. A vasútállomásnál lévő újságosnál ugyanis ezt kaptak. A diákok és tanáraik ezt csak akkor vették észre, amikor az ellenőrök igazoltatták őket. Fejenként 7000 forintra büntették a csoport egy részét. Azért nem mindenkit, mert elfogyott a büntető szelvény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.