Időközi

Polgármestert és képviselőket választanak vasárnap Cserkúton

Az időközi önkormányzati voksolást azért kellett kiírni, mert a Baranya megyei község képviselő-testülete februárban feloszlatta magát.

2017.05.16 01:30MTI
hirdetés

Polgármestert és önkormányzati képviselőket is választanak vasárnap a Pécshez közeli Cserkúton - tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője, a község jegyzője hétfőn az MTI-t.

Jocskov Annamária elmondta: az időközi önkormányzati voksolást azért kellett kiírni, mert a Baranya megyei község képviselő-testülete februárban feloszlatta magát.

Ismertetése szerint a polgármesteri posztért négy független jelölt indul: Hagenthurn József, a jelenlegi településvezető, valamint Szakács Béla László, Mészáros Tímea és Szakács Péter. A négy képviselő-testületi helyre tizenhárom jelölt aspirál, valamennyien függetlenek - tette hozzá.

Jocskov Annamária közölte azt is, hogy a 624 lakosú község választási névjegyzékében 511-en szerepelnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.