Vita

Bayer Zsolt elment a beszélgetésre

Bayer Zsolt egy sörözőben vitázik a civilekkel arról, hogy miért is durvult el a közbeszéd az utóbbi időben.

2017.05.15 12:52ma.hu

"Ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön (...) ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók."

Ezt mondta Bayer Zsolt a Karc FM nevű rádióban a civil tiltakozókról, akik erre azzal reagáltak, hogy egyszerűen meghívták őt egy kávéra. Az invitálást a publicista elfogadta. A találkozón ott volt többek között Gulyás Márton és Varga Gergő is, továbbá a 24.hu két újságírója, Kerner Zsolt és Medvegy Gábor. Ezen felül a Pesti Srácok újságírója, Jurák Kata mellett Szél Bernadett LMP-s társelnök is jelen volt, a beszélgetést pedig Stumpf András újságíró moderálta.

A 888.hu azt írja, hogy a Tabáni Gösserben tartott eseményen Soros György is megjelent váratlanul, valakik ugyanis odacsempészték az életnagyságú papírmaséját a közönség soraiba.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.