Baleset

Alvó gyerekre zuhant rá a plafon egy szekszárdi bölcsődében

Leszakadó plafon darabja talált el egy három éves kisgyereket az egyik szekszárdi bölcsődében.

2017.05.05 08:05ma.hu

Az RTL Híradó úgy tudja, az arca több helyen megsérült, kórházba kellett vinni. A baleset tegnap alvás időben történt. Az épületet három éve kilencven millió forintos támogatásból újíttatta fel a szekszárdi önkormányzat.

A rendőrség vizsgálja, hogy történt-e jogsértés.

A kisfiú a baleset óta még otthon is rendszeresen felriad álmából, mert attól fél, ráesik a plafon.

A kisfiút a szülei vitték kórházba, ahol ellátták a sebeit. Csontja nem tört el, sérülései nyolc napon belül gyógyulnak.

2013. júniusa és 2014. januárja között 90 millió forintos támogatásból újították fel az intézményt. Akkor két új csoportszobát építettek, a régieken pedig lecserélték az ablakokat. Megújult a szigetelés és a fűtés is.

A baleset a szülők közt is riadalmat váltott ki. Az érintett család nem kívánt, az intézményvezetőnek pedig nem állt módjában nyilatkozni az RTL Klub stábjának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.