Időjárás

Megkönyörülnek rajtunk az égiek - napsütéses napokra készülhetünk

Vasárnaptól javul időjárásunk, helyenként egyre többfelé és egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap.

2017.04.29 19:47ma.hu
Fotó: Pixabay

Vasárnap délelőtt a Dunántúlon sok napsütésre van kilátás, és a középső tájakon is előbukkan hosszabb-rövidebb időre a nap. Északkeleten, keleten azonban erősen felhős lesz az ég, errefelé helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat - írja az idojaras.hu.

Délután északkeleten, keleten továbbra is sok felhő lesz az égen, máshol a változóan gomolyfelhős időben több órára kisüt a nap. Eső, zápor az északkeleti határ közelében fordulhat elő. Az északi, északkeleti szél a Tiszántúlon megélénkül, erős lökések is ehetnek, máshol mérsékelt marad. A csúcshőmérséklet 11, 18 fok között alakul.

Hétfőn a változóan felhős időben hosszabb-rövidebb napos időszakokra van kilátás. Csapadék általában nem alakul ki, legfeljebb helyenként fordulhat elő egy-egy futó zápor. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 24 fok között alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.