Média

Breaking: Távozott posztjából Toót-Holló Tamás, az MTI főszerkesztője

Május első napjával megszűnik az MTI hírszerkesztési központja, ahonnan már szerdán távozott Toót-Holló Tamás, az eddigi főszerkesztő - írja az index.

2017.04.26 21:43index.hu

Az MTVA közleménye szerint Toót-Holló Tamás közös megegyezéssel távozott, ő azonban a távozása körülményeiről, illetve arról, hogy hol folytatja pályáját, egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

A közleményből az is kiderül: igazgatói döntés értelmében, valamint a személyi költségek racionalizálása érdekében a főszerkesztői munkakört a jövőben nem töltik be az MTI-nél, a távirati irodát maga az igazgató, Galambos István felügyeli majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.