OGYÉI

Budaörsi raktártűz: hiánytalan és folyamatosan biztosított a gyógyszerellátás

A gyógyszeripari raktárkomplexum 15 000 négyzetméteréből 5000 négyzetméteres terület égett le.

2017.04.25 17:28ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, kigyulladt egy gyógyszergyári épület kedd délelőtt Budaörsön. A raktártűz kapcsán kialakult helyzetre tekintettel az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) egyeztet az érintett cégekkel, és amennyiben szükséges, a gyártók és forgalmazók számára biztosítja az esetleges hiány pótlásához szükséges engedélyek soron kívüli kiadását.

Dr. Pozsgay Csilla, az OGYÉI főigazgatója felvette a kapcsolatot a legnagyobb gyógyszer-nagykereskedelmi céggel, és arra kérte a vállalat vezetőjét, hogy a megszokott forgalmi mennyiségnél több készítményt ne adjanak át a kiskereskedőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.