Vérlázító tiszteletlenség

Belegraffitiztek Bud Spencer emlékfalába

Lagzi Lajcsit festették fel a tavaly elhunyt pofonosztó emlékfalára. Háborogtak a rajongók.

2017.04.25 15:06ma.hu

A tavaly elhunyt sztárnak a Filatorigátnál emeltek emlékművet a rajongók. Egy egész falat szenteltek kedvencüknek, arra festették fel Bud Spencer arcát és születésének, valamint halálának dátumát. Ebbe a műalkotásba rondított bele Lagzi Lajcsi és az Édes Élet stábja: a fal fekete részére ráfújták a trombitás arcképét. Egy felháborodott rajongó később eltüntette Lagzi Lajcsi képét, ám később Bud portréját rongálta meg valaki. :(

Lajcsi utóbb csalódott volt, hogy ez nem is illegális. "Egy világ dőlt benne össze, hogy nem is unfrankó, amit csinálunk. Elvesztette azt az izgalmát, amit nagyon szerettem volna, meg az értékét. Sokkal izgalmasabb úgy csinálni valamit, hogy kihívást jelent." -mondta el egy videóban.

Facebook


Facebook


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.