Közlekedés

Torlódnak a járművek az M1-esen Hegyeshalomnál

A rendőrök azt kérik, hogy aki Ausztriába készül, válassza inkább az M15-ös utat Rajka felé, a 14-es utat Vámosszabadi felé, vagy a 84-es utat Sopron felé.

2017.04.23 15:30MTI

Négy kilométeren torlódnak a személyautók és az autóbuszok a megnövekedett forgalom miatt Ausztria felé az M1-es autópályán Hegyeshalomnál - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap délután az MTI-t.

A rendőrség határinfó oldalának adatai szerint a várakozási idő mintegy egy óra. Az 1-es úti határátlépési pontnál negyed órát kell várakozniuk a sofőröknek.

Smuk Ferenc elmondta, hogy arra kérik a járművek vezetőit, hogy az Ausztriába történő belépéshez lehetőleg válasszák az M15-ös utat Rajka felé, a 14-es utat Vámosszabadi felé, vagy a 84-es utat Sopron felé. Indulás előtt pedig tájékozódjanak a határinfó oldalon a lehetséges várakozási időkről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.